Nordic Muebles - Klassiske Køkkener - Svendborg - 1-9

We’ve just updated our classic Svendborg styled Kitchens section with some elegant new photos from one of our recent projects, check them out!

The Svendborg door represents the beautiful and classic design. An elegant and timeless frame door with straight corners which gives the classic kitchen a new fresh perspective. The doors are available in many different colors and finishes which ranges from mat to high gloss.

Kan du lide hvad du ser? Påtænker du at få nyt køkken? Vi kan tilbyde dig et 3D design af dit nye køkken, baseret på dine ideer, helt gratis og uden forpligtigelse. Hvordan kan vi det? Fordi vi laver det hele selv, vi køber ikke færdiglavede skabe, vi fabrikerer dem selv i vores lokale snedkerværksted. Et team som arbejder for dig og for at dit nye køkken skal være perfekt. Så hvis du bor i Fuengirola, Mijas Costa, Málaga, Marbella, Benalmádena, La Cala, Estepona, Torremolinos, på Costa del Sol, er vi ikke langt væk.

 

Har du nogen spørgsmål? Så kontakt os!