Vi har lige opdateret vores bad sektion med nye flotte billeder af vores moderne Palencia låge, se dem her

Kan du lide hvad du ser. Tænker du på at renovere dit badeværelse. Vi kan lave et 3D design af dit nye badeværelse, det er gratis og unden forpligtelse. Vi producerer selv alle møbler så dine badeværelses møbler bliver lavet helt specielt til dig, ingen standard mål. Husk vi laver total løsninger og har alle relevante håndværkere, vi har egne murere, tømrere, snedkere, malere, vvs folk osv. Så bor du i Fuengirola, Mijas Costa, Málaga, Marbella, Benalmadena, La Cala, Estepona, Torremolinos eller generelt på Costa del sol så kan vi få din drøm om nyt badeværelse eller nyt køkken til at gå i opfyldelse. Ring endelig i dag for et uforpligtende besøg eller kom ind i vores butik og se vores støre udvalg af køkkener, badeværelser og gardrober.