Bathroom - Modern - Palencia - Laca 6-3

Vi har opdateret vores Palencia moderne badeværelsergalleri med flotte designs og billeder fra nogen af vores nyeste projekter. Klik for at se mere!

Flot og elegant grebsfri låge med integreret greb øverst i lågen, som giver lange slanke linjer og store flader uden nogen brydende elementer. Fås i et utal af materialer og farver såsom lakeret, træfiner og laminat.

Her ser vi også en flot brusekabine løsning med fastmonteret væg og skydedør. Vaskesøjle integreret i skabsarrangement med masser af opbevarings plads.

Kan du lide hvad du ser? Påtænker du at få nyt badeværelser? Vi kan tilbyde dig et <a href=”https://nordicmuebles.com/nordic/tilbud-og-design/?lang=da&amp;lang=da&amp;lang=da”>3D design</a> af dit nye badeværelser, baseret på dine ideer, helt gratis og uden forpligtigelse. Hvordan kan vi det? Fordi vi laver det hele selv, vi køber ikke færdiglavede skabe, vi fabrikerer dem selv i vores lokale snedkerværksted. Et team som arbejder for dig og for at dit nye badeværelser skal være perfekt. Så hvis du bor i Fuengirola, Mijas Costa, Málaga, Marbella, Benalmádena, La Cala, Estepona, Torremolinos, på Costa del Sol, er vi ikke langt væk.

&nbsp;

Har du nogen spørgsmål? Så <a href=”https://nordicmuebles.com/kontakt/?lang=da&amp;lang=da&amp;lang=da”>kontakt os</a>!